40923
12:53 19.072018

Чергових п’яних водіїв затримали на Закарпатті

Події 1804

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Іршавському та Берегівському районах.

37339636_659358524440494_1433327906339160064_n

У селі Мала Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Chevrolet Аvео», який рухався на дальнім світлі, засліплюючи зустрічних водіїв. Керував машиною 25-річний місцевий житель, який раніше вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 0,81 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У селі Імстичево Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», водій якого невпевнено керував. За кермом перебував 28-річний місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий мотоцикліст був зупинений на автодорозі між Іршавою та селом Брід. 24-річний житель цього села керував у стані алкогольного сп’яніння незареєстрованим мотоциклом марки «Dеltа». Водійського посвідчення молодий чоловік не мав, від проходження медосвідування відмовився. Правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах