40769
13:15 16.072018

У закарпатця з двору викрали мотоцикл

Події 1211

bmw_gs__240900278bxМотоцикл повернуто власнику. Слідчі дії у справі тривають.

До Тячівського відділу поліції звернувся 30-річний житель села Грушово. Заявник повідомив, що у нього з подвір’я зник мотоцикл марки «Viper».

В ході проведених оперативно-розшукових заходів співробітники тячівської кримінальної поліції встановили, незаконне заволодіння мотоциклом скоїли двоє односельців потерпілого віком 22-років. Один з них обвинувачується у двох злочинах: розбої та угону транспортного засобу, справи яких наразі на розгляді у місцевому суді.

Обидва фігуранти справи вже надали свідчення та у скоєному зізналися. Викрадений мотоцикл поліцейські вилучили та повернули власникові.

Поліцією за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, що карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах