40637
22:57 13.072018

За спробу незаконно перемістити через державний кордон товари, що підлягають державному експортному контролю, закарпатець опинився на лаві підсудних

Події 1690

Прокуратурою Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо закарпатця, який з порушеннями встановленого порядку здійснення міжнародних передач, намагався перемістити через державний кордон  товари, що підлягають державному експортному контролю (ч.1 ст. 333 КК України).

UG5-bAH5oK8Встановлено, що підозрюваний намагався перевести до Угорської республіки запчастини подвійного призначення, які можуть використовуватись у військовій сфері, проте був затриманий працівниками Закарпатської митниці ході проведення митного контролю.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснював слідчий відділ У СБУ в Закарпатській області.

Довідково:

за вчинення даного злочину, передбачене покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах