39932
21:09 29.062018

На колії вокзалу курортної станції Трускавець невідомі особи розмалювали аерозольними фарбами два вагони електропоїзда

Події 1856

Львівська залізниця наголошує, що випадки псування та розукомплектування рухомого складу, особливо того, що задіяний у приміському русі, загостюють проблему належного забезпечення та організації приміських пасажирських перевезень. Із початку 2018 року залізничники зафіксували 14 таких випадків, що завдали збитків магістралі на суму майже 122 тис. гривень.

111

Яскравий приклад байдужості до інтересів громадян, що користуються послугами залізниці у приміському сполученні та зусиль залізничників, які в непростих умовах спрямовують усі зусилля на виконання цієї соціально важливої функції, було зафіксовано вчора вночі, 21 червня, на 1-й колії вокзалу курортної станції Трускавець. Близько 5-ї год. перед рейсом локомотивна бригада виявила, що невідомі особи розмалювали аерозольними фарбами два вагони електропоїзда ЕР2т №7246. На місце події залізничники викликали наряд поліції. Триває розслідування.

Варто зауважити, що крім прямих збитків, заподіяних зловмисниками, на плечі господарства приміських перевезень лягають додаткові витрати робочого часу працівників підрозділів та кошти, необхідні для усунення цих збитків. Крім того, пошкоджені вагони необхідно відставляти з руху для ремонту, що відповідно зменшує їхню кількість в експлуатації і призводить до скорочення складів поїздів. Із початку 2018 року через злочинні дії крадіїв, хуліганів та вандалів залізничникам доводилося тимчасово вилучати з експлуатації для позапланового відновлення близько 20 одиниць моторвагонного рухомого складу.

З метою гарантування безпеки руху поїздів та пасажирів, підвищення комфорту приміських пасажирських перевезень Львівська залізниця звертається до громадян із проханням бережно ставитися до майна магістралі, виявляти високу культуру поведінки під час подорожей, а також просить реагувати та оперативно інформувати залізничників і правоохоронців про виявлені факти протиправних дій на об’єктах інфраструктури та осіб, що їх вчинили.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Як минуле допомагає зрозуміти нам цю війну»: лекція від Української академії лідерства для ужгородців та гостей міста
11:01
51 медаль і перше загальнокомандне місце привезли закарпатці з чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв
10:15
ВИЙШОВ № 552 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
У День Піфагора факультет математики та цифрових технологій УжНУ зібрав 10 тисяч грн для ЗСУ
09:53
У Мукачеві відкрили безпековий освітній простір для студентів
09:32
Життя в новому жилі: організація «Людина у скруті» допомагає створювати шелтери на Закарпатті
09:15
На Закарпатті можуть запровадити графіки відключень електроенергії для для бізнесу та промисловості
08:53
В Ужгороді відкрили 12-ту виставку молодіжного об’єднання «FOCUS GROUP»
08:42
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Суддівська спільнота передала придбані за кошти суддів FPV дрони
19:32
Всі новини