39787
16:28 27.062018

На Мукачівщині чоловік до смерті забив палицею рідну сестру. ФОТО

Події 3003

29-річного жителя села Великі Лучки підозрюють у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень своїй рідній сестрі.

vbyvstvo

Вчора, 26 червня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвою 32-річної мешканки села Великі Лучки Мукачівського району.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група відділення поліції. У ході огляду тіла було виявлено тілесні ушкодження.

За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть громадянки настала внаслідок отримання численних травм.

У ході слідчих дій, поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілій завдав її 29-річний рідний брат, який спільно з нею проживав. Між ними виникла сварка, в ході якої чоловік взяв палицю та побив нею старшу сестру.

Чоловіка затримано. Наразі готуються матеріали про повідомлення йому про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомості про дану подію внесені до ЄРДР. В діях чоловіка вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

vbyvstvo1

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах