39765
09:37 27.062018

На Тячівщині порушники травмували працівників лісової охорони, протаранивши їх авто. ФОТО

Події 1810

Сьогодні вночі приблизно о 3-й годині працівники державної лісової охорони ДП “Тячівське ЛГ” в смт. Тересва під час рейду виявили лісопорушників.

20180627092206

Так в обході №7 кварталу 33 Тернівського лісництва працівники державної лісової охорони виявили лісопорушників на транспортному засобі марки JEEP темного кольору.

Сам транспортний засіб слугував причепом, на якому транспортувалася незаконно заготовлена деревина породи дуб. Одразу після виявлення лісопорушення майстром лісу Іваном Токарем було повідомлено у відділ поліції та викликано слідчо-оперативну групу для затримання лісопорушників.

Директор Тячівського держлісгоспу Наталія Катреняк розповідає: “Сьогодні вночі у Тересві відбулися НП з лісівниками. Втікаючи крадії лісу пішли на таран. Внаслідок НП автівку старшого майстра пошкоджено. Окрім того, на авто нашого працівника залишилися уламки бампера нападника – власника т/з, що підтверджується фотосвітлинами та рапортами працівників держлісгоспу. Ми вже звернулися до правоохоронних органів і просимо провести розслідування, визначити невідомих осіб та притягнути їх до відповідальності”, повідомила прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

цу WhatsApp Image 2018-06-26 at 21_57_55

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах