39745
20:31 26.062018

На Закарпатті затримали серійного крадія

Події 2822

Працівники кримінальної поліції спільно з перечинськими слідчими встановили особу й затримали 19-річного ужгородця, який підозрюється у скоєнні щонайменше п’яти крадіжок з осель перечинців. За даним фактом триває досудове розслідування.

pyla2

Працівники сектору кримінальної поліції Перечинського відділення спільно зі слідчими встановлюють обставини одразу п’яти майнових злочинів, у яких фігурує один і той же чоловік.

Як встановили правоохоронці, починаючи з березня, 19-річний ужгородець скоїв п’ять крадіжок. У мешканців Перечинщини за цей час він викрав електропилу, планшет, прикраси та гроші.

У мешканки райцентру підозрюваний з комори викрав електропилу за 3900 гривень, у жителя Дубриничів Перечинського району – планшет, вартістю 5 тисяч гривень, у жительки села Зарічево – золоті прикраси на 30 тисяч гривень. Крім того, у мешканки села Туриця 19-річний ужгородець вкрав золото та гроші на загальну суму близько 20 тисяч гривень, а у жительки села Зарічево 2 золоті каблучки, вартістю 6200 гривень.

Усі правопорушення кваліфіковані як крадіжки з проникненням, тобто за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі фігуранта справ розшукали та опитали. Речові докази у нього вилучені, а за фактами продовжуються слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах