39613
15:21 23.062018

На Ужгородщині затримали трьох нелегалів

Події 3031

1111Військовослужбовці відділу «Паладь-Комарівці» Чопського загону, сьогодні вночі, запобігли одразу двом спробам незаконного перетину українсько-словацького кордону. Прикордонний патруль, який ніс службу поблизу населеного пункту Павлово на Ужгородщині, за допомогою тепловізора виявив двох невідомих. Оскільки ймовірні правопорушники рухались на значній відстані від наряду та уже наближались до держрубежу, прикордонники вирішили негайно повідомити про них словацьких колег. Завдяки такій оперативній взаємодії, правоохоронцям обох держав вдалось своєчасно зупинити двох громадян Пакистану, які у пошуках кращих умов життя намагались незаконно дістатись Євросоюзу.

У ході пошукових заходів прикордонники затримали ще одного незаконного мігранта. Молодий чоловік азіатської зовнішності рухався у бік кордону неподалік населеного пункту Батфа, коли його помітив дільничний інспектор Держприкордонслужби. Затриманий, який не мав при собі жодних документів, назвався громадянином Індії.

Правопорушника доставлено на відділ прикордонної служби «Паладь-Комарівці» для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів. Затриманих на кордоні пакистанців передадуть українській стороні у порядку реадмісії. Після встановлення особи долю усіх трьох незаконних мігрантів вирішить суд, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Чопського прикордонного загону.111

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах