39455
22:54 20.062018

В Ужгороді поліцейські оперативно затримали грабіжника: навчально-тренувальна операція пройшла успішно

Події 1357

У рамках запланованої поліцейської операції «Сирена» та «Грім» працівники поліції Ужгорода провели тренувальні навчання із затримання чоловіка, який, нібито пограбував правоохоронця, відібравши в нього зброю. Майже за півгодини операція із затримання підозрюваного була вдало завершена. Правила дій для збереження безпеки та спокою мешканців міста — дотримані.

navchannya3

Вчора, 19 червня, о 17:02, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Гагаріна чоловік, застосувавши силу, відібрав у поліцейського постового зброю. Правопорушник утік у напрямку вулиці Борканюка.

Саме опираючись на дані такої історії, яка була вигадана і спеціально організована для проведення навчально-тренувальної операції, поліцейські розпочали пошуки підозрюваного.

Були оголошені операції «Сирена» та «Грім», які вводиться при надходженні сигналу про появу небезпечного озброєного злочинця та проведення комплексу дій для його затримання. Згідно з планом операцій, правоохоронці забезпечили блокування району та перекриття доріг.

Загалом в оперативних діях брали участь понад 60 працівників поліції. На чолі з керівником групи поліцейські вивчили інформаційну базу по ситуації, склали план дій — і швидко встановили особу підозрюваного та його місцезнаходження.
Чоловіка затримали в підвальному приміщенні будівлі на одній із сусідніх вулиць.

Всього на виконання оперативних завдань і завершення операцій правоохоронцям знадобилося 45 хвилин. Операція завершилася успішно, група поліцейських проаналізувала порядок і якість проведених дій. Важливо зазначити, що під час вказаних заходів поліцейські забезпечили порядок та безпеку мешканців міста.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини