39452
21:59 20.062018

38-річний мукачівець обкрадав місцеві лікарні

Події 1466

Слідчий Мукачівського відділу поліції за п’ятьма епізодами крадіжок з приміщень медичних  установ міста провів досудове розслідування. Справу з обвинувальним актом направив до суду. Підозрюваний у вчиненому перебуває  під  вартою.

364080

До поліцейських Мукачівського відділу надійшло повідомлення від охоронця місцевої поліклініки на вулиці Грушевського про те, що у одному з медичних  кабінетів вони затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи задокументували факт замаху на крадіжку. В ході слідства полісмени встановили причетність 38-річного мукачівця до вчинення інших чотирьох крадіжок з приміщень поліклініки та центральної  районної лікарні. Як встановили у поліції,  чоловік двічі проникав до терапевтичного  відділення,  де з горища лікарні викрав два трансформатори до вантажного ліфту. За кілька днів мукачівець вчинив ще один злочин – з кабінету у поліклініці викрав рукомийник та інше обладнання зорової шафи.

Наступного дня мукачівець незаконно заволодів велосипедом пенсіонера. Пацієнт перебував на амбулаторному лікуванні у медзакладі на вулиці Грушевського. Загальна сума збитку склала понад  24 тисячі гривень.

Зараз  підозрюваний у крадіжках,  поєднаних  з  проникненням до приміщення,  перебуває  під  вартою. Справу  з обвинувальним актом скерували до  суду для прийняття остаточного  рішення.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах