39275
10:41 18.062018

«Швидка» з пацієнтом злетіла з дороги на Свалявщині

Події 1387

Інцидент трапився у межах пів години, на Свалявщині, за 2 кілометри до села Ганьковиця.

p_366540_3_slidertop2

Водій швидкої допомоги не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Обставини автопригоди з’ясовують поліцейські Свалявського відділення. Травмованих внаслідок автопригоди не має.

Сьогодні, близько 10.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію у межах с.Ганьковиця Свалявського району за участі автомобіля швидкої меддопомоги.

На місці події працівники Свалявського відділення поліції встановили, що водію швидкої, який рухався на швидкості із ввімкненими світловими проблисковими маячками, не надали перевагу у русі транспортні засоби, внаслідок чого він не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Машина перевозила пацієнта з Міжгірської райлікарні до обласного медзакладу. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Пацієнту оперативно викликали машину швидкої допомоги Свалявської лікарні, яка відвезла хворого за призначенням.

Поліцейські Свалявщини за фактом порушення безпеки дорожнього руху склали на водія адміністративний протокол, який скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

p_366540_2_slidertop2

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах