39166
15:55 16.062018

Глави МВС і Нацполіції передали дільничним офіцерам поліції нові службові авто, одне з яких – Закарпаттю

Події 1499

Сьогодні, 16 червня, у Харківському національному університеті внутрішніх справ відзначили 95-ту річницю створення служби дільничних інспекторів. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков і Голова Національної поліції України Сергій Князєв привітали працівників поліції зі всієї України.

viberimagewdwdwede

«За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, для громадян, які живуть у сільській місцевості та у віддалених районах, дільничний офіцер поліції є чи не єдиною людино, до якої люди звертаються по захист і допомогу. Водночас поліцейська реформа, яка йде вже чотири роки, на думку українців, є однією з найбільш помітних і дієвих. Близько 40 відсотків громадян довіряють поліцейським.

«Це безпрецедентний рівень довіри, і так повинно бути. Довіра – це те, на чому базується ваша ефективність. Більше довіри – у вас більше авторитету і більше можливостей впливати на ситуацію», – наголосив глава МВС України», – повідомляє Депатамент комунікації НПУ.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив, що НПУ хоче довести всьому суспільству, що дільничний поліцейський – це основа основ роботи поліції. Очільник поліції зазначив, що від професійного дільничного інспектора та фахового працівника карного розшуку залежить декриміналізація оперативної обстановки у населених пунктах.

Арсен Аваков та Сергій Князєв вручили дільничним регіональних підрозділів ключі від 20 нових службових автомобілів. Один із них поїде на Закарпаття в Тячівський відділ поліції. Нагадаємо, що саме у цьому районі відкрилася оновлена поліцейська станція.

Участь в урочистостях від Закарпаття взяли заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Лебович та керівництво управління превентивної діяльності ГУНП.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах