38142
20:49 25.052018

Прикордонники Чопського загону вибороли перші місця у чемпіонаті ДПСУ з легкоатлетичного кросу

Події 2014

33475178_1272169492914287_671161229242269696_o

Відкритий чемпіонат Державної прикордонної служби з легкоатлетичного кросу провели сьогодні на стадіоні «Спартак» в Ужгороді. У змаганнях брали участь 130 спортсменів з усіх куточків України, серед яких не лише прикордонники, а й представники інших правоохоронних органів. Поборотись за першість запросили команди Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної та Патрульної поліції, а також представників Прикордонної поліції Словаччини.

Високі результати та відмінну фізичну підготовку під час змагань продемонстрували прикордонники Чопського загону. Перше місце серед жінок виборола солдат Оксана Райта, друге місце у своїй віковій категорії посів молодший сержант Роман Гаврилюк. Обидва прикордонники проходять службу у підрозділах Чопського загону та, водночас, є професійними спортсменами. Нагороди переможцям вручали Голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляка та начальник Чопського прикордонного загону Юрій Михайлюк.

Варто зазначити, що спортивні заходи такого масштабу проводяться на Закарпатті не вперше та спрямовані на популяризацію здорового і активного способу життя, підвищення рівня фізичної підготовки та загартованості як правоохоронців, так і населення краю загалом.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах