37978
12:28 23.052018

У ДТП на трасі Київ - Чоп загинули заробітчани

Події 1770

На Львівщині внаслідок автозіткнення шестеро осіб загинуло, ще трьох доставлено у лікарню.

1c2a819-dtp-2305-6

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють особи усіх учасників ДТП, а також обставини автопригоди.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 23 травня, близько 7.20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вербляни у Буському районі.

Попередньо встановлено, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та вантажного автомобіля.

Внаслідок автопригоди шестеро осіб загинули на місці події, ще трьох доставлено у лікарню, наразі медики встановлюють діагнози.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють особи усіх учасників ДТП, а також обставини автозіткнення. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

За інформацією ЗМІ, в мікроавтобусі їхали з Чехії дев’ять заробітчан. «Бусик» зіткнувся з вантажівкою, від чого злетів в кювет. Ті, хто сидів в кінці салону шестеро пасажирів загинули відразу. Удар був такої сили, що одного постраждалого приїхали рятувальникам довелося вирізати з металу гідравлічними ножицями.

Правоохоронці припускають, що пасажири спочатку отримали важкі травми, а потім їх придавили важкі сумки, – повідомили журналісти.

f3de69b-dtp-2305-1 fba00a1-dtp-2305-2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах