37899
11:27 21.052018

Дев’ятеро туристів, які їхали на Закарпаття, травмувалися в ДТП. ФОТО

Події 1335

Мікроавтобус виїхав на смугу зустрічного руху на трасі Київ-Чоп та перекинувся. Травмовані дев’ять туристів, які їхали у Закарпаття. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

20-05-001(1)

Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 травня близько сьомої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Нагірне Сколівського району. Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса «Фольксваген», 53-річний мешканець Трускавця, виїхав на смугу зустрічного руху, де мікроавтобус перекинувся.

Внаслідок зіткнення у місцеву лікарню доставлено дев’ятьох пасажирів «Фольксвагена» – мешканці Дніпропетровської та Черкаської областей, а також міст Дніпро, Херсон та Трускавець Львівської області, віком від  43 до 60 років. Лікарі попередньо діагностували у них, зокрема, забої, переломи та рвані рани.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах