37751
21:25 17.052018

З метою протидії незаконним вирубкам лісу, поліція провела відпрацювання на Перечинщині. ВІДЕО

Події 2332

За період відпрацювань поліція склала близько 30 адміністративних протоколів, з яких частина стосується саме порушень у сфері лісового господарства.

171

Згідно з дорученням начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, правоохоронці кількох спецпідрозділів поліції області провели відпрацювання. На дорогах Перечинського району поліцейські перевірили автотранспорт, який перевозив деревину.

До відпрацювань залучили ряд відповідних служб. Вантажний транспорт перевіряли працівники спецпідрозділу роти особливого призначення ГУНП в Закарпатській області, Управління патрульної поліції в Закарпатській області, а також ветерани АТО.

У результаті перевірок, зупиняли авто, котрі перевозили деревину без відповідних документів. Згідно з вимогами чинного законодавства, водіїв цих вантажівок зобов’язали явкою до райвідділу для надання пояснень та перевірки вантажу.

Загалом за період відпрацювання правоохоронці склали близько 30 адміністративних протоколів, серед яких за порушення правил дорожнього руху та порушення у сфері лісового господарства. Крім того, за цей час правоохоронцям вдалося вилучити з обігу незаконну зброю та наркотики, що дозволило не допустити скоєння серйозних злочинів.

Надалі моніторинг за безпекою дорожнього руху триває. У районі над цим працюють місцеві поліцейські, котрі забезпечують дотримання правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах