36614
19:40 18.042018

Від початку поточного року закарпатські поліцейські отримали майже півсотні подяк

Події 1529

За сумлінну роботу, оперативність та професіоналізм поліцейським висловили вдячність жителі дев’яти районів Закарпаття. Працівники поліції Ужгородщини, Мукачівщини, Хустщини, Берегівщини, Тячівщини, Виноградівщини, Свалявщини, Іршавщини та Воловеччини отримали 45 подяк.

1495285491_3f122b4fcd84a285a37d57d5fc5bee694e9505a8Однією з особливостей роботи поліцейського є вміння блискавично реагувати в складних ситуаціях і приймати рішення, ставлячи на перше місце найдорожче — людське життя та здоров’я.

Для поліцейського — це звичне виконання своїх обов’язків. Для громадян — вдячність за допомогу і оперативність. За відданість своїй справі та професійність поліцейським Закарпаття протягом майже чотирьох місяців цього року подякували  45 людей.

Найбільше подяк, які надходять на адресу працівників поліції, стосується швидкості реагування на виклики, а також розуміння, небайдужість та швидку допомогу у скрутних ситуаціях на дорогах. Особливо це стосується зимового періоду, коли рух автомобілів ускладнений через погодні умови.

Так, наприклад, водії з  Ужгородщини та Хустщини, а в деяких випадках й іноземці, зверталися на лінію «102», аби подякувати полісменам, які допомогли  відремонтувати авто, що зламалося посеред дороги, змінити колесо чи витягнути автомобіль, що застряг у снігу.

Деякі подяки стосуються роботи правоохоронців, яким вдалося майже одразу затримати підозрюваних у скоєнні злочину. До прикладу, поліцейським, які наздогнали крадія гаманця в жінки чи товарів із магазину.
Крім того,  півдесятка подяк стосується працівників слідчого управління, які не лише якісно, але й швидко виконали свою роботу у рамках кримінальних проваджень, що стосувалися майнових злочинів.

Високо оцінюють краяни й профілактичну роботу правоохоронців. Так, наприклад, кілька заяв із словами вдячності надійшло на адресу працівників Дубівського відділення поліції. Працівники групи реагування патрульної поліції швидко врегулювали конфліктну ситуацію в селі Нересниця, де через стихійний ринок значно ускладнювався рух автомобілів.

Поліцейські, на адресу яких надійшли подяки, вдячні краянам за високу оцінку їх роботи і докладатимуть максимум зусиль, аби виправдати довіру до них громадян.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини