35808
21:08 28.032018

З приходом весни у піротехніків побільшало викликів

Події 1817

IMG-a940db8ab308780c3cbe53ae74287330-V27 березня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення було вилучено та знищено мінометну міну калібром 82 мм  часів Другої світової війни. Боєприпас було виявлено місцевими мешканцями на власному подвір’ї  у с. Оноківці Ужгородського району, під час проведення господарських робіт.  Цього ж дня  мінометну міну було знищено на полігоні у с. Оріховиця.

Не встигли рятувальники перепочити, аж до них о 16:35 27 березня  надійшло нове повідомлення про виявлення підозрілого предмету, що зовнішньо схожий на гранату. Цього разу від мешканця м. Ужгород, який  виявив підозрілу знахідку на території власного дворогосподарства.

Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватися правил поведінки з вибухонебезпечними предметами. У разі їх виявлення треба негайно повідомляти про це за номером «101» або «102».

Категорично забороняється навіть торкатися їх, пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом. Не можна здійснювати на вибухонебезпечну знахідку звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до таких впливів.

 У ДСНС України у Закарпатській області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах