35770
17:28 27.032018

На Закарпатті провели відпрацювання у двох районах краю

Події 1949

Рятувальники розповідали закарпатцям про правила безпечної  життєдіяльності

27 березня співробітники Ужгородського підрозділу ДСНС провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора села Дубрівка, що в Ужгородському районі. Приєдналися до них і представники місцевого органу самоврядування.

Традиційно захід розпочався із наради у приміщенні сільської ради. Учасники обговорили питання пожежної та техногенної безпеки на території населеного пункту, а рятувальники, в свою чергу, довели до відома присутніх статистичні дані щодо пожеж, які виникали в Ужгородському районі.

Далі присутні, розділившись на групи, здійснили подворовий обхід. Навідуючись до осель громадян працівники ДСНС розповідали селянам, як уберегти себе та своїх близьких від основних небезпек, притаманних для весняно-літнього періоду. Звісно ж, основною темою розмов із населенням була проблема пожеж в екосистемах краю. Причиною багатьох із них є саме людський фактор, тож рятувальники в черговий раз нагадали про небезпеку спалювання сухої рослинності та сміття. Також серед працівників поштового відділення фахівці рятувальної справи розповсюдили листівки інформаційного характеру. Загалом відпрацюванням було охоплено 130 дворогосподарств.

Аналогічний захід цього ж дня провели й мукачівські рятувальники у селі Ключарки. Тут, крім подворового обходу, рятувальники детально розповіли працівникам закладів торгівлі, як уберегти майно від пожеж.

У ході рейду працівники ДСНС вручали листівки з детальними правилами експлуатації газового та електрообладнання, а також заходами безпеки під час виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах