35668
19:54 23.032018

На Закарпатті завершилось командно-штабне навчання

Події 1437

23 березня у Закарпатській обласній державній адміністрації підбито підсумки командно-штабних навчань з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпатської області, які проходили впродовж цього тижня.

DSC_0012 копия

Нарада відбулась за участі заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації Володимира Колеснікова, директора  Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС – керівника навчання Михайла Маюрова та  начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Романа Гудака, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області, фахівців ДСНС, керівників підрозділів з питань цивільного захисту, регiональної комiсiї з питань техногенно – екологiчної безпеки та надзвичайних ситуацій тощо.

“Захист населення від надзвичайних ситуацій природного, техногенного характеру та інших загроз є одним із основних завдань єдиної державної системи цивільного захисту. Основною метою проведення наших тренувань є вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі усіх служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виявлення проблемних питань, які можуть призвести до зниження рівня готовності”, – зазначив під час свого виступу директор Департаменту цивільного захисту ДСНС – керівник навчання,  Михайло Маюров.

DSC_0002 копия

За наслідками проведених командно-штабних навчань, фахівці ДСНС України визнали Закарпатську область готовою до ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний період та обмежено готовою до реагування на небезпечні ризики впродовж особливого періоду.

Нагадаємо, що впродовж 19-23 березня на території краю відбулись командно-штабні навчання в рамках яких  відпрацьовувались питання готовності та реагування сил та засобів цивільного захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації у мирний та в особливий час. Зокрема, ввідні передбачали: ускладнення погодних умов, підтоплення населених пунктів краю, аварію на продуктопроводі та ДТП на автошляхах, витік хлору насосно-фільтрувальній станції КП «Водоканал м. Ужгород», а також сходження з рейок пасажирського потягу внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини