35396
17:44 16.032018

Склад Закарпатської митниці поповнився автомобілем з перебитим номерним знаком кузова

Події 1765

Сьогодні, на митному посту «Солотвино» працівники Закарпатської митниці ДФС припинили спробу переміщення авто в Україну «Škoda Octavia» з фальсифікованим номером кузова.

CB496781-27E7-4472-B966-CE754E1CBAAF

Як підставу для переміщення автомобіля з іноземною реєстрацією «зеленим коридором» через митний кордон, громадянка України подала свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, доручення на право користування транспортним засобом.

Однак, під час огляду транспортного засобу, у працівників митниці виникли підозри щодо цілісності та оригінальності номерного позначення кузова автомобіля, в зв’язку з чим до митного контролю транспортного засобу, у відповідності до ст.327 Митного кодексу України, був залучений експерт.

За результатами огляду встановлено, що ідентифікаційний номер позначення кузова був нанесений на безномерну деталь кустарним способом, та вварений в кузов автомобіля.

Таким чином громадянка подала працівникам митниці документи, що містять неправдиві відомості та є підставою для переміщення інших транспортних засобів. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі безпосередній предмет порушення митних правил – автомобіль, вартістю понад 45 000 грн вилучено, відповідно до ст. 511 Митного кодексу України.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах