34597
14:31 26.022018

Нетверезий водій скоїв ДТП у Минаї на Ужгородщині: пошкоджено 4 автівки

Події 1768

Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували за минулу добу в Тячівському та Ужгородському районах.

28277439_575880586121622_3464400900824723237_n

У селі Минай Ужгородського району в неділю сталася ДТП за участі відразу чотирьох іномарок. Місцевий житель, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Pаssаt», не загальмував вчасно і вдарив ззаду автомобіль марки «Mаzdа», водій якого в свою чергу загальмував, бо машина перед ним здійснювала поворот. Внаслідок зіткнення були пошкоджені чотири автівки: сам «Volkswagen Pаssаt», «Маzdа» та дві «Sкоda Suрerb». Пошкодження машин незначні, та коли на місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то виявила, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія «Volkswagen Pаssаt»» 1,02 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, що призвело до ДТП, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

Двох нетверезих водіїв затримали тячівські поліцейські. У селищі Солотвино вночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВMW», який рухався без увімкненого світла. Водія зупинили, за кермом перебував житель села Нижня Апша в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

У селі Вільхівчик Тячівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-21010», на якому не горіли задні габарити. Машину зупинили, за кермом перебував в нетверезому стані місцевий житель. Водія доставили в районну лікарню, де виявили в нього 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах