34465
09:16 23.022018

Ужгородські прикордонники виявили тайник з цигарками в автомобілі українця

Події 1667

Сьогодні вночі під час огляду легкового автомобіля «Renault Scenic» прикордонники пункту пропуску «Ужгород» виявили тайник, облаштований для незаконного переміщення цигарок, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

сиг

У ході перевірки транспортного засобу, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили ознаки, які свідчили про можливе переобладнання його конструктивних особливостей. Отож, прикордонники спрямували легковик на поглиблений огляд, у ході якого спільно з фіскалами виявили під сидіннями спеціально виготовлений тайник. Доступ до нього став можливий після демонтажу передніх сидінь, декоративної обшивки днища автомобіля та металевих пластин. У сховку 38-річний українець намагався перемістити через кордон 716 пачок цигарок різних марок.

Як результат, контрабандні цигарки загальною вартістю понад 21 тисячу гривень та легковий автомобіль «Renault Scenic» 2012 року у нашого співвітчизника вилучили. Загальна сума оцінки конфіскату склала 273 425 гривень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах