34235
11:23 17.022018

У прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: "Здійснення прокурором представництва інтересів держави в умовах новел процесуального законодавства"

Події 3085

Захід відбувся під головуванням заступника прокурора області Андрія Новікова, а також кандидата юридичних наук, доцента кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права ДВНЗ «Ужгородського державного університету» Наталії Шелевер, яка долучилася до семінару та керівників місцевих прокуратур, заступників керівників і прокурорів, які відповідають за цей напрям роботи.

IMG_6516(1)

З вступним словом до учасників семінару звернувся заступник прокурора області Андрій Новіков.

Відтак, Наталія Шелевер виступила з доповіддю про правовий аналіз новел Кодексу адміністративного судочинства України.

Про порядок звернення до суду з позовами у порядку ГПК, ЦПК та КАС і забезпечення позову, а також форми судочинства розказав прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Руслан Ярош.

Прокурор відділу забезпечення представництва в суді Тетяна Форгачі розказала присутнім про новели інституту доказування та учасників судового процесу.

Про стадії судового процесу та судові рішення учасники семінару почули від прокурора відділу забезпечення представництва в суді Романа Лемака.

Заступник начальника вдділу забезпечення представництва в суді Алла Андрейчик розказала про перегляд судових рішень: апеляційне, касаційне провадження, нововиявлені та виключні обставини.

Інформацію про процесуальні питання, пов”язані з виконанням судових рішень доносив до присутніх прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Василь Костак.

У рамках семінару були розкриті ключові аспекти забезпечення ефективного застосування прокурорами представницьких повноважень на захист інтересів держави та обговорено проблемні питання, які виникають під час його здійснення в сучасних умовах, учасники висловили свої думки та міркування з приводу цього. Наприкінці заходу відбулося обговорення проблемних питань щодо здійснення прокурорами функцій представництва.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах