34091
09:33 14.022018

Закарпатка продала власну дитину через інтернет

Події 1359

Прокуратура Львівської області оскаржила рішення Личаківського районного суду Львова та у апеляційному порядку домоглась суворішого покарання для іноземця, що придбав дитину на Львівщині та намагався вивезти її за кордон, а також для породіллі та організатора незаконного бізнесу. Про це інформує прокуратура Львівської області.

atipichnaja-vetrjanka

Апеляційний суд Львівської області задовольнив скаргу прокуратури та призначив громадянину Німеччини, що купив немовля, а також породіллі, що продала дитину, по 8 років позбавлення волі, а організатору незаконного бізнесу – 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося раніше, 25-річна мешканка Закарпаття народила у Львові 22 серпня 2015 року дитину за чужим паспортом. За допомогою посередниці через інтернет вона погодилась продати немовля іноземцю. 26 серпня в одному із львівських районних відділів РАЦС на новонароджену дівчинку виготовили свідоцтво про народження, в якому громадянина Німеччини вказали батьком.

Однак його затримали на кордоні, з’ясувавши, що ні іноземець жодного разу не був в Україні, ні мати дитини не виїжджала за кордон, тому вони не могли бути батьками немовля. 1 вересня громадянину ФРН та двом громадянкам України повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах