33665
16:33 4.022018

Працівники поліції розшукали двох неповнолітніх закарпатців

Події 1460

politsiya2-2В Ужгороді і в Солотвино правоохоронці розшукали двох дівчат віком 12 та 16 років, про зникнення яких заявили їхні батьки. З дітьми все гаразд.

2 лютого, пізно ввечері на тел. поліції «102» надійшло повідомлення від мешканки міста Ужгорода, яка повідомила про те, що її 12-річна донька пішла після обіду з дому та не повернулася. Мобільного телефону при собі не має.

Невдовзі працівники поліції розшукали дівчину. З її слів, вона застрягла в ліфті будинку. Дівчину правоохоронці повернули матері, провівши з нею відповідну профілактичну бесіду.

З аналогічною заявою в Тячівську поліцію звернулася жителька смт.Солотвино, яка повідомила про те, що її 16-річна донька забрала з хати свої речі та пішла в невідомому напрямку, сказавши матері, що має намір виїхати до міста Києва.

Працівники поліції розшукали неповнолітню на залізничному вокзалі в Солотвино. Дівчина пояснила, що не хоче жити з мамою, тому мала намір виїхати на проживання до Києва та в подальшому влаштуватися там на роботу.

Поліція направила неповнолітню до обласного притулку для дітей, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах