33634
12:33 3.022018

В Ужгороді зупинили автомобіль, який «виляв» по дорозі

Події 2489

1517482752_original-photoВипадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Ужгородському, Перечинському та Іршавському районах.

Учора ввечері на вулиці Ужгорода працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Rеnault» іноземної реєстрації, який невпевнено рухався: то їхав, то зупинявся, виляв і т.д. Водія зупинили, за кермом перебував житель села Худльово Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння. Він також керував без посвідчення водія, якого взагалі не має. Водія доставили на медосвідування в наркодиспансер, але він відмовився проходити відповідну процедуру. На підставі візуального висновку лікаря поліцейські склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування п’яного чоловіка відсторонили.

У Перечині вночі працівники групи реагування патрульної поліції вирішили перевірити водія автомобіля марки «ВАЗ-2101», який раптово зупинився, побачивши поліцію. За кермом перебував житель села Ворочево в стані алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 2,87 поміле алкоголю. Також молодий чоловік взагалі не має водійського посвідчення, і торік його вже штрафували за їзду без прав. Тепер на нього склали адмінпротоколи за керування без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння. Від керування правопорушника відсторонили.

У селі Білки Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не освічувався задній номерний знак. Водія вирішили зупинити, аби зробити йому зауваження, проте той не виконав законну вимогу правоохоронців і став утікати. Наздогнали його кілометрів за два й зупинили. За кермом перебував молодий житель Білок у стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення правопорушник не надав і відмовився проходити медосвідування. Правоохоронці в присутності свідків склали на нього адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння й за втечу. Та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Відійшов у вічність перший декан економічного факультету УжНУ
11:39
На Закарпатті затримали таксистів-переправників
11:28
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
Всі новини