33539
18:26 1.022018

Берегівчанин у балаклаві та з пістолетом напав на касира обмінного пункту

Події 1823

Правоохоронці продовжують слідство за фактом розбійного нападу на касира пункту обміну валют. Підозрюваного у злочині взяли під варту

grabizh

Слідчі Берегівського відділу поліції продовжують досудове розслідування за фактом нападу на касира пункту обміну валют, поблизу автозаправки у Берегові.

Інцидент трапився 18 січня. Із заявою про злочин того дня о 17:10 до поліції звернувся начальник відділення товариства, що спеціалізується на обміні валюти. Чоловік повідомив, що на касира одного з їх відділень скоїла напад невідома особа.

Як з’ясували слідчі Берегівського відділу поліції, 18 січня, близько 5:30 ранку, на території автозаправки у Берегові, невідома особа у балаклаві з предметом, схожим на пістолет, підійшла до пункту обміну валют та, через вікно видачі грошей, вприснула всередину невідому подразнюючу речовину.

На момент здійснення неправомірних дій, у приміщенні операційної каси, перебувала 33-річна працівниця обмінника. Від розпиленої підозрюваним речовини, у жінки виникли подразнення слизової оболонки очей та дихальних шляхів. Але, попри погане самопочуття, жінка з приміщення не вийшла, тож заволодіти грошима з каси, злочинцю не вдалося. У зв‘язку з цим, невідомий з місця злочину втік.

Поліція провела оперативно-розшукові заходи та встановила, що розбійний напад скоїв 43-річний мешканець Берегова. Чоловік мав намір забрати з обмінника гроші, та заволодіти коштами в нього не вийшло.

Наразі за фактом неправомірних дій, поліція продовжує досудове розслідування. Фігуранту інкриміновано злочинні дії за статтею 187 Кримінального кодексу України, тобто, розбій. Відносно підозрюваного суд обрав міру запобіжного заходу. Протягом 60 діб чоловіка утримуватимуть під вартою. Також суддя встановив суму застави, у розмірі 104 тисячі гривень.

Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

grabizh2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах