33084
17:10 23.012018

Як не учадіти у рідній хаті, розповідали рятувальники Перечина

Події 3116

Рятувальники Пречинського району спільно із представниками районної дільниці ПАТ «Закарпатгаз» та поліцейськими 23 січня провели позапланове  пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора Перечинської об’єднаної територіальної громади щодо запобігання отруєнню чадним газом та продуктами горіння.

IMG_1319 копия

Розпочався захід з інструктажу в будівлі ОТГ. Тут працівники ДСНС проінформували присутніх про стан із пожежами на території району та надали методичну допомогу в організації навчання населення щодо запобігання отруєнню чадним газом та продуктами горіння, правилам пожежної безпеки в побуті та на виробництві.

Далі учасники здійснили подворовий обхід житлового сектора. Уході даного просвітницького заходу фахівці пожежної справи розповідали краянам як запобігти отруєнню чадним газом та продуктами горіння; як поводитися, щоб уникнути загорання й навчали правильним діям на випадок виникнення пожежі. Серед мешканців були розповсюджені тематичні листівки: «Як не допустити виникнення пожежі впродовж опалювального періоду».

Далі учасники відпрацювання завітали до дошкільного навчального закладу  «Веселка», де вихованці групи «Бджілка» дізналися від рятувальників про небезпеку дитячих пустощів з вогнем.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах