32967
22:46 20.012018

Як ужгородцям спалили машину на проспекті Свободи. ФОТО, ВІДЕО

Події 2093

Цього тижня в редакцію Сайту міста Ужгорода звернулось подружжя Корнієнко із проханням допомогти у розслідуванні підпалу їхньої автівки «Volkswagen Golf » сірого кольору біля будинку на проспекті Свободи, 38.

Pidpal avto Uyhgorod

Жителька Віолета Корнієнко розповіла, що пригода трапилась 17 січня о 4:00 ранку. Пожежників викликали відразу, як зреагували на пожежу. Подружжя Корнієнко висловлює вдячність своєму сусіду, який першим кинувся рятувати автівку, коли почув вибухи.

Ця ситуація змусила подружжя пригадати конфлікт з чоловіком, який трапився з ними 7 січня цього року. Цю подію сім’я вважає передумовою підпалу.

Жінка розповідає: «Інцидент виник через паркування авто мешканця будинку № 30 на Проспекті Свободи. Чоловік припаркувався так, що ми не могли проїхати до свого будинку. Він повністю перекрив рух. В разі чого не змогла б проїхати ні пожежна, ні швидка, нічого. Ми спробували посигналити і зумовити сигналізацію. Вона не спрацювала. Через декілька хвилин вийшов власник авто. Він був у стані алкогольного сп’яніння і почав сварку, викрикуючи образи та нецензурну лексику. На прохання від’їхати, він сказав, що йому байдуже, що ми не можемо проїхати. Я попросила його не сідати за авто в такому стані, щоб уникнути аварії. Після цього чоловік почав викручувати мені руки і розпочав бійку. Я відразу викликала поліцію. Однак, він продовжував себе нахабно поводити навіть тоді, коли приїхали поліцейські. Вони дали йому наприкінці бійки стакан з водою, а він виплюнув її на мого чоловіка та мене»

IMG-dade5dbd5e9e18a097f964612ca41052-V5a634a9d63e89

Як розповідає потерпіла, у цій бійці постраждала вона сама, її 63-річна жінка а також чоловік, який захищав жінок. Всі вони отримали побої та рани від п’яного водія. Матір жінки доставили після пригоди до лікарні із серйозними травмами.

Як зазначає жінка «цей горе-водій бив нас з матір’ю, як собі рівних чоловіків»

Як стверджує власник спаленого авто і чоловік потерпілої жінки «під час конфлікту цей чоловік , і пригрозив мені, що «залишусь без машини» і про те, що спалить її».

Однак, поліція на це не зреагувала. Саме по цій причині, пара і підозрює нападника чоловіка у підпалі.

0312.ua зв’язався із прес-службою ГУ НП в Закарпатській області, щоб отримати коментар стосовно цієї події. У поліції повідомили, що ц справі підпалу машини на проспекті Свободи відкрито кримінальне впровадження:

«По даному випадку відкрито кримінальне впровадження за статтею 194 «Умисне знищення або пошкодження майна». Дане діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі до п’ятнадцяти років».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах