32963
22:13 20.012018

У Хусті раніше судимий викрав з магазину телефон

Події 1950

Поліцейські Хустського відділу поліції затримали чоловіка, який викрав з вітрини місцевого магазину вартісний мобільний телефон та намагався викрасти другий телефон. За фактом крадіжки в поліції розпочали слідство

PM731image001

Вчора, 19 січня, з повідомлення про крадіжку до хустських правоохоронців звернувся керуючий місцевого магазину з продажу мобільних телефонів. Заявник повідомив, що з вітрини закладу зник мобільний телефон вартість, якого 4700 гривень.

Спільними зусиллями працівників кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції особу крадія встановили оперативно. Ним виявився раніше судимий 45-річний місцевий житель. Як з‘ясували правоохоронці, чоловік зайшов до магазину, звідки, з вітрини, викрав мобільний телефон, який в подальшому дав потримати своєму товаришу. Однак, той зник разом з гаджетом.

Тоді чоловік знов пішов до магазину і спробував викрасти інший мобільний, проте цього разу його зупинив керівник магазину.

За даним фактом в поліції розпочали слідство, правова кваліфікація події – ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч. 2 статті 15 ч. 1 статті 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у цій справі триває.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах