32886
15:15 18.012018

П’яний мукачівець віз немовля до лікарні

Події 1317

26734214_557376064638741_4062238314857511180_nВипадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували за минулу добу в місті Берегово та у Виноградівському районі.

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не світила одна фара. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом автомобіля перебував житель Мукачева, в салоні сиділа жінка з немовлям. Як з’ясувалося, вони саме везли дитину до лікарні, проте водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від медосвідчення чоловік відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. Дитину із мамою доправили до лікарні.

Аналогічний випадок зафіксували виноградівські правоохоронці. На автодорозі в селі Букове Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювала одна передня фара. Машину зупинили, керував нею місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах