326
09:19 7.042016

На Хустщині перевіряють законність роботи кар'єру. ФОТО

Події 1551

PM546image0025 квітня на телефонну лінію 102 Хустського відділу поліції, надійшла інформація про те, що з села Рокосово возять незаконно видобуті блоки «туф». Поліція взялася перевіряти блоки і вийшла на кар’єр.

Вчора на трасі Мукачево-Рогатин, поблизу Хуста, правоохоронці СОГ разом з працівником Управління захисту економіки зупинили вантажівку «КамАЗ», завантажену блоками з гірської породи «туф». Перевіривши документи водія на авто та накладну на вантаж, правоохоронці засумнівалися у достовірності останньої й вирішили доставити автомобіль на спецстоянку у Хустський відділ поліції для детальнішого вивчення документів. Аж тоді поперед «КамАЗа» стала машина. Водій тим самим заблокував вантажівку.

До всього, блокувальники ще й поспускали повітря з коліс легковика. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, блокувальниками виявилися близькі родичі водія «КамАЗа». Вони, до речі, також працюють в кар’єрі, з якого водій віз блоки. Такий собі сімейний підряд: два брати (один з них – водій), а батько всім керує, бо є директором кар’єру, з якого вивозилися блоки. Тато-директор під’їхав до зупиненої правоохоронцями вантажівки із документами на кар’єр, але категорично відмовився їх показувати, чим створив ситуацію, коли поліцейські не могли на місці з’ясувати законність походження вантажу на «КамАЗі».

Небажання показувати документи супроводжувалося особистісними образами у бік працівника поліції та журналіста, який був на місці події. Діям згадуваних осіб під час затримання буде дана відповідна правова оцінка.

Поліція задокументувала подію та внесла відомості до ЄРДР. Зараз правоохоронці перевіряють законність функціонування кар’єру, з якого вивозилися блоки, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини