31601
14:24 14.122017

Закарпатські дороги: ні дня без «алконавтів»

Події 1897

За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували в Тячівському, Берегівському, Великоберезнянському районах.

PM768image001

Учора ввечері на автодорозі в селі Бедевля Тячівського району сталася незначна ДТП: автомобіль «ВАЗ-2101» виїхав на зустрічну й зачепив дзеркалом інше авто. Після чого водій-винуватець автопригоди втік з місця події.

За годину його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу. За кермом «Жигулів» перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення водій відмовився, тож у присутності двох свідків працівники поліції склали на нього адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння й вилучили водійське посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили.

У Малому Березному ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Daewoo Lаnоs», який виконував незрозумілі маневри під час руху, а водій не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель Великого Березного, який не мав документів на право керування й керував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 0,56 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили його від керування.

Двох нетверезих водіїв працівники групи реагування патрульної поліції затримали в місті Берегово. Ввечері попався водій автомобіля «Аudі» іноземної реєстрації, який виконував маневр повороту без увімкненого поворотника. Автомобіль зупинили. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в лікарні в нього виявили 2,6 проміле алкоголю.

Другий нетверезий водій був зупинений вночі. На автомобілі марки «ЗАЗ Таврія» не освічувався задній номерний знак, що й стало підставою для його зупинки. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,8 проміле алкоголю.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах