31135
15:34 3.122017

Поліція Закарпаття задокументувала 1212 водіїв на керуванні у нетверезому стані

Події 1628

Групи реагування патрульної поліції Закарпаття за 11 місяців виявили та задокументували 1212 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. У листопаді було зафіксовано 80 таких випадків.

PM58image001 (1)

За 11 місяців профілактики водіння в нетверезому стані серед населення працівники груп реагування патрульної поліції виявили та задокументували 1212 водіїв, які керували транспортними засобами після вживання алкоголю. Щодо них правоохоронці склали адміністративні протоколи за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП. За листопад було зафіксовано 80 таких випадків. Таким чином на кінець року почала простежуватися тенденція зниження кількості нетверезих водіїв на дорогах.

Лідерство у цьому напрямку роботи, як і раніше, тримають ГРПП Хустського відділу поліції. Правоохоронці склали 180 протоколів за водіння у нетверезому стані за 11 місяців і 7 за листопад. Другими в області є ГРПП Іршавщини – 145, вони за останній місяць також додали 7 протоколів. Наступне за показниками – Мукачівське районне відділення, де за 11 місяців склали 136 протоколів, а за останній місяць спіймали 10 п’яних водіїв.

Найрезонанснішим за останній час випадком керування напідпитку стало ДТП в

PM68image002 селі Калини Тячівського району. Там водій наїхав на жінку та залишив місце пригоди. Група реагування патрульної поліції Дубівського відділення виїхала на місце події та встановила, що невідомий автомобіль збив 40-річну місцеву мешканку. Жінку доставили до лікарні з численними травмами. Винуватець аварії втік з місця події, але поліція його швидко розшукала. Правоохоронці з’ясували, що ДТП спричинив 28-річний житель села Ганичі, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його автомобіль «Geely» правоохоронці помістили на штрафмайданчик. Розпочате кримінальне провадження за ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах