30504
12:13 18.112017

Через транспортування лісопродукції по воді на Тячівщині гине струмкова форель

Події 1984

forel_ryba_rybalkaНещодавно були проведені заходи щодо проходження нересту струмкової форелі в басейні річки Брустурянка в околиці села Лопухів.

Було виявленно складування лісопродукції та порубочних рештків безпосередньо в руслі потоків та прибережно захисній смузі, – повідомили в управлінні Державного агентства рибного господарства у Закарпатській області.

В околиці села Лопухів в урочищі «Бистрик» потік Бистрик, в урочищі «Купинець» потік Купинець Кедринського лісництва ДП «Брустурянське ЛМГ» виявили складування лісопродукції та порубочних рештків безпосередньо в руслі потоків та прибережно захисній смузі.

Під час огляду місцевості у вказаних урочищах спільно з громадською організацією було виявлено: транспортування лісопродукції здійснюється гусеничним та колісним транспортом безпосередньо по руслах потоків та переїздами через них, що шкодить струмковій форелі.

Управління Державного агентства рибного господарства у Закарпатській області готує подання до інших компетентних органів щодо огляду місця подій.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах