30501
10:54 18.112017

У ході відпрацювання на Берегівщині розкрито крадіжки, вилучено наркотики

Події 1638

Задля зниження рівня правопорушень та підтримання громадського порядку поліція провела комплексне профілактичне відпрацювання міста Берегово і Берегівського району. В ході відпрацювання розкрито дві крадіжки, складено понад 10 адмінпротоколів, задокументовано факт незаконного зберігання наркотиків.

23622205_529589284084086_2987697049746053147_n

На відпрацюванні було задіяно понад 40 співробітників Берегівського відділу поліції. Також для проведення превентивних заходів були задіяні придані сили з інших міськрайвідділів поліції краю.

Наряди поліції були поділені на групи, які патрулювали у місті та районі. Метою правоохоронців була профілактика, попередження та розкриття злочинів.

Загалом за час відпрацювання працівники поліції склали понад 10 адміністративних матеріалів, в основному адмінпротоколи щодо порушення водіями правил дорожнього руху. Також було розкрито дві крадіжки. За даними фактами відкриті кримінальні провадження.

Також задокументовано факт незаконного зберігання наркотичних засобів, які виявили у двох жителів міста Берегово. Вилучені речовини направили на експертизу. Відомості про виявлений злочин внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали слідство.

В ході відпрацювання наряди поліціі також перевірили осіб, які перебувають на профілактичному обліку, адміннаглядників, власників зброї тощо.

Начальник поліції Берегова Євген Калитич зазначив, що пріоритетним напрямком в роботі правоохоронців є забезпечення охорони публічного порядку та безпеки громадян. Такі комплексні заходи дають позитивні результати, можливість оперативно, а головне результативно виявляти та припиняти різного виду правопорушення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах