29688
19:59 30.102017

Поліція Мукачева розшукала семикласницю, про зникнення якої рідні не повідомляли два дні

Події 3338

Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукалисемикласницю, яка в п’ятницю не повернулася з уроків. Хоча дитинадві ночі не приходила додому, ніхто не повідомив про цеправоохоронцям.

PM25image001

До чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомленняпро зникнення неповнолітньої. Тітка 13-річної дитини повідомила, що в п’ятницю після уроків її племінниця пішла з дому і не повернулась. Про інцидент родичка дізналася під час телефонної розмови з матір’ю зниклоїдівчинки.

На пошуки 7-класниці піднялися правоохоронці Мукачівського відділуполіції. Члени сім’ї розшукуваної не змогли пояснити, чому ніхто не заявив поліції про те, що дитина дві ночі не приходила додому.

Працівники поліції перевірили можливі місця, де могла зупинитисьшколярка. Правоохоронці працювали всю ніч, розшукали дівчину у понеділок під ранок. Весь цей час 13-річна учениця 7-го класу гостювала у друзів.

З матір’ю та її донькою старший інспектор ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції Марина Ільтьо провела профілактичну бесіду. До цього родина в поле зору правоохоронців не потрапляла, проте теперполіція триматиме їх ситуацію на контролі. Батькам за невиконання,обов’язків щодо виховання дітей доведеться відповідати за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зараз дитина вдома, її життюта здоров’ю нічого не загрожує.

Відділ комунікації

поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах