29676
14:51 30.102017

Раніше судимий обікрав магазин одягу в Мукачеві

Події 1648

Раніше судимий мукачівець викрав з магазину одягу спортивні штани, вартістю 1750 грн. Крадіжку вчинив у той час, коли у суді розглядаються кримінальні провадження ще по двом подібним злочинам. За фактом крадіжки слідчий проводить розслідування.

PM738image002

Із заявою про крадіжку спортивних штанів до поліцейських Мукачівського відділу звернувся власник магазину. Чоловік розповів, що невідомий зайшов до крамниці, скористався відсутністю продавця і викрав спортивні штани.

За допомогою камер відеоспостереження оперативники Мукачівського відділу встановили особу крадія. Ним виявися 26-річний мукачівець, який притягувався кримінальної відповідальності за подібні крадіжки. Зараз ще дві справи, щодо крадіжок чужого майна, розглядаються у суді, а чоловік перебуває під домашній арештом, як запобіжним заходом під час розслідування кримінального провадження.

За фактом крадіжки одягу слідчий Мукачівського відділу відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України – Крадіжка. Спортивні штани, як речовий доказ, правоохоронці вилучили. Триває розслідування, – інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах