29660
12:30 30.102017

Півдесятка нетверезих водіїв на дорогах Закарпаття зупинила поліція протягом вихідних

Події 1483

23032370_521900178186330_8746528381284644674_nВипадки порушення за статтею 130 КУпАП зафіксовано у Перечинському, Великоберезнянському, Хустському та Іршавському районах

Два факти кермування автомобілем напідпитку зафіксували працівники групи реагування патрульної поліції у місті Хуст.

У одному з випадків, про те, що чоловік за кермом перебуває напідпитку, на лінію «102» повідомили небайдужі громадяни. Водія на «ВАЗ-2106» зупинили і освідували. У його крові виявилося 1,9 проміле алкоголю. Факт зафіксували, на порушника склали адмінматеріали.

Мешканця села Сокирниця зупинили теж у Хусті. Чоловік рухався на Skoda Octavia із номерним знаком, що не освітлювався у темну пору доби. Під час спілкування з правоохоронцями, виявилося, що водій нетверезий. Щоправда від будь-якого медосвідування чоловік відмовився, на нього склали протокол за статтею 130 КУпАП (Керування автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння). Паралельно виявилося, що порушник ще й не має посвідчення водія, тому крім 130-ї на нього склали протокол за статтею 126 КУпАП.

Аналогічне порушення зафіксували і поліцейські у Іршаві. Мешканець села Собатино рухався на авто Volkswagen B5, на якому не освітлювався задній номерний знак. Чоловіка зупинили, аби перевірити документи, і з‘ясували, що він п‘яний. У крові водія драгер вказав 2,1 проміле алкоголю. На порушника склали адмінматеріали.

Ще одного п‘яного за кермом зупинили в с.Тур‘ї-Ремети. Причиною зупинки AUDI була технічна несправність авто – на транспортному засобі не горіла фара. У підсумку з‘ясувалося, що водій п‘яний. Свою провину він визнав, проте від проходження аналізу на вміст алкоголю – відмовився. На порушника, при двох свідках склали адмінматеріали за статтею 130 КУпАП.

Факт керування авто напідпитку також зафіксували працівники ГРПП Великоберезнянщини. У селі Ужок водій привернув увагу працівників поліції тим, що їхав на авто, не пристебнувшись паском безпеки. Порушника зупинили, аби попередити про неприпустимість такого вчинку, а виявилося, що чоловік ще й випив зайвого сідаючи за кермо. Від медосвідування порушник відмовився, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах