29564
10:31 28.102017

На Закарпатті підсумували результати підготовки бійців територіального резерву

Події 2874

На Закарпатті завершились навчальні збори з підготовки бійців територіального резерву. У п’ятницю, 27 жовтня на Ужгородському загальновійськовому полігоні провели заключні підсумкові заняття для майже трьохсот учасників із усіх районів області.

DSC_0670-1

Резервісти виконали основні завдання, покладені на підрозділи територіальної оборони. Так, зокрема, бійці майже до автоматизму відпрацювали задачі з охорони важливих об’єктів, дій на стаціонарному блокпосту (огляд транспортного засобу, дії під час раптового нападу диверсійно-розвідувальних груп противника його відбиття та взяття в полон диверсантів, організація засідки на шляху висування, встановлення мінно-вибухових загороджень тощо).

Цього ж дня на полігоні відбулись урочистості, під час яких організатори відзначили військовозобов’язаних, які проявили себе та показали високі результати за час вишколу. За підсумками проведення навчальних зборів нагородили і військовослужбовців, які зробили вагомий внесок у підготовку та проведення даних зборів, а також волонтерів

Заступник командувача військ з територіальної оборони управління оперативного командування «Захід» полковник Петро Ромигайло, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату полковник Богдан Череміський та військовий комісар Ужгородського об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Сергій Зубач вручили грамоти та подякували всім військовозобов’заним за їх громадянську позицію, патріотизм. Організатори відзначили позитивним той факт, що військовозобов’язані не ухилялись від зборів, а прийшли та виконали поставлені завдання, отримали певні знання, навички, вдосконалили набуті, інформує Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського обласного військового комісаріату.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах