29331
11:32 21.102017

Поліція Закарпаття задокументувала 9 п'яних водіїв, один із яких потрапив у ДТП з двома дітьми

Події 1769

Співробітники поліції Закарпаття за минулу добу задокументувалидев’ятьох п’яних водіїв у п’яти районах області. На Мукачівщинічоловік з 1,33 проміле алкоголю в крові сів за кермо та потрапив в аварію з двома дітьми.

 PM344image001

 
Вчора, 20 жовтня, Ужгородському, Мукачівському, Іршавському, Виноградівському та Хустському районах працівники поліціїзадокументували 9 п’яних водіїв. Співробітники групи реагування патрульноїполіції Мукачівського району виїхали на виклик про аварію в селі ВеликіЛучки. На місці події правоохоронці встановили, що водій «Ford Fiesta» сівза кермо з 1,33 проміле алкоголю в крові, не впорався з керуванням та в’їхав у бетонний стовп електроопори. На момент аварії в салоні перебувалодві дитини віком 9 та 16 років. Молодший хлопчик – син водія, старшадівчинка – його племінниця. Обоє неповнолітніх забрала карета швидкоїдопомоги із забоями. На щастя, серйозних травм ніхто не отримав. На винуватця аварії складено ряд протоколів. Крім цього, цей же наряд ГРПП зупинив п’яного водія «Audi-100» в селі Пузняківці.

Виноградівські правоохоронці зупинили двох мотоциклістів без шоломів в селі Мала Копаня. В одного наряд ГРПП виявив 1,8 проміле алкоголю в крові, в іншого – 2,4.

По двох п’яних водіїв за минулу добу виявили працівники поліції Іршавщинита Хустщини. Задокументували їх за порушення правил дорожнього руху та водіння в нетверезому стані в селах Осій, Білки, Вишково та в Хусті. П’янийводій у райцентрі намагався переконати хустських правоохоронців, що 1,4 проміле алкоголю в крові у нього через випите одне пиво і ліки на спирту, які йому обов’язково треба вживати.

Крім цього, працівники ГРПП Ужгородщини зупинили біля села Кам’яницяводія мікроавтобуса з 0,48 проміле алкоголю в крові. В салоні автобуса нікого, крім п’яного водія, не було.

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини