27942
13:24 16.092017

На Воловеччині 16-річний хлопець викрав від киянина мобільний телефон

Події 2338

На Воловеччині 16-річний місцевий хлопчина викрав від киянина, який приїхав відпочивати до літнього табору, мобільний телефон. Місцева поліція затримала його, за фактом крадіжки неповнолітньому вже оголошено про підозру

PM391image001

Поліція Воловецького району розслідує справу за фактом крадіжки мобільного телефону від 15-річного жителя м. Київ. Влітку потерпілий відпочивав у літньому таборі, що у селі Верхня Грабівниця, звідки з спальної кімнати невідомий викрав його мобільний телефон.

У ході слідства, працівники Воловецького відділення поліції встановили особу крадія. Ним виявився 16-річний місцевий житель. Як з’ясувалось хлопець колись допомагав власникові по будівництву, тож добре орієнтувався у таборі. Підібравши момент, підозрюваний проник до будинку звідки викрав мобільний телефон.

“Крадену річ хлопець дав своєму старшому товаришу, 46-річному чоловікові аби той його продав. Йому ж підліток і розповів про свій кримінальний вчинок, — розповідає слідчий воловецької поліції. — Через певний час той чоловік обдурив хлопця, повідомивши йому, що телефон у нього забрали власники, і він в поліції вже сплатив штраф”.

Мобільний вилучено. Неповнолітньому вже оголошено про підозру у скоєнні крадіжки за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Відповісти за скоєне доведеться і його товаришові. Сьогодні, за фактом приховування злочину слідчий вніс відомості до Єдиного рєстру досудових розслідувань за ч. 1 стаття 396 Кримінального кодексу України. Розслідування у цій справі продовжується й надалі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини