27939
09:54 16.092017

Мукачівець на автомобілі намагався перетнути кордон, приховавши у салоні нелегалів

Події 1745

Поліція зупинила автомобіль, на якому мукачівець намагався перетнути кордон, приховавши у салоні чотирьох нелегалів. За даним фактом розпочато слідство

PM528image001

15 вересня, уночі, у Перечині,поліцейські спільно з прикордонниками та працівниками міграційної служби, зупинили автомобіль Volkswagen Passat на іноземнй реєстрації,за кермом якого перебував мешканець Мукачева.

Під час огляду транспортного засобу,у салоні автомобіля правоохоронці виявили чотирьох іноземців, котрі хотіли нелегально потрапити закордон. При собі вони мали тимчасові посвідки на проживання у визначених містах України,та права перетинати кордон з ЄС у порушників не було.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Слідство у справі триває. Правоохоронці опрацьовують доказову базу і вивчають коло осіб, котрі можуть бути причетними до організації незаконної переправи закордон нелегалів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах