27901
22:35 14.092017

На Ужгородщині під час дорожніх робіт загинув працівник облавтодору

Події 2166

864551На околиці села Баранинці під час дорожньо-ремонтних робіт трагічно загинув 41-річний мешканець села Гайдош. Поліція Ужгородщини наразі проводить на місці інциденту слідчі дії

За фактом трагічної загибелі 41-річного мешканця села Гайдош, що на Ужгородщині, поліція розпочала слідство. Як з‘ясували правоохоронці, смерть настала у результаті надзвичайної ситуації, що трапилася під час проведення дорожніх робіт на відрізку дороги, що веде до села Баранинці.

Одного з працівників підприємства, що виконувало роботи, затягнуло під трактор. Водій спецтранспорту не встиг відреагувати і наїхав на свого колегу, у результаті чого останній помер.

Працівники Ужгородського райвідділу одразу виїхали на місце інциденту. Як повідомив т.в.о.заступника начальника Ужгородського районного відділення поліції – начальник слідчого відділення Іван Розман, у ситуації вбачаються ознаки злочину, аргументовані частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (Порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.

Станом на тепер на місці інциденту тривають слідчі дії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах