27409
09:31 4.092017

В Ужгороді двічі «заміновували» управління захисту економіки

Події 1618

2286511 вересня ввечері до ОКЦ надійшла інформація про ймовірне замінування будівлі Управління захисту економіки ГУНП України в Закарпатській області, за адресою: м. Ужгород, вул. Можайського. Працівниками НДКЦ та ГУ НП України у Закарпатській області проведено обстеження приміщень будівлі на наявність вибухонебезпечних предметів. О 23:08 – завершено обстеження приміщень будівлі та прилеглої території, вибухонебезпечних предметів не виявлено. На місце події виїжджали: 1 відділення ДПРЧ-14, 1 відділення АРЗ СП, ОКЦ,  НДКЦ ГУ НП, слідчо-оперативна група Ужгородського ВП ГУНП.

Наступного дня до ОКЦ надійшла інформація про ймовірне замінування будівлі Управління захисту економіки ГУ НП України в Закарпатській області, за адресою: м. Ужгород, вул. Можайського.

Працівниками вибухо-технічного відділу ГУ НП України у Закарпатській області проведено обстеження приміщень будівлі на наявність вибухонебезпечних предметів. О 20:42 завершено обстеження приміщень будівлі та прилеглої території, вибухонебезпечних предметів не виявлено.

На місце події виїжджали: 1 відділення ДПРЧ-14, 1 відділення АРЗ СП, ОКЦ, вибухо-технічний відділ ГУ НП, слідчо-оперативна група Ужгородського ВП ГУ НП, Ужгородська станція швидкої медичної екстреної допомоги, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах