27264
09:15 31.082017

У Чопі наш співвітчизник позбувся автомобіля «HYNDAI TERRACAN»

Події 1724

Вчора в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено незаконне вивезення з України тютюнових виробів. Цигарки намагався вивезти наш співвітчизник автомобілем «HYNDAI TERRACAN» іноземної реєстрації.

IMG_4020

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор». При усному опитуванні він заперечив наявність товарів, в тому числі тих що підлягають декларуванню, а також повідомив що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує, повідомила «Карпатському об’єктиву» ДФС у Закарпатській області.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами працівники митниці прийняли рішення провести поглиблений митний огляд. Відтак у спеціальному тайнику транспортного засобу митники виявили приховані від митного контролю 317 пачок тютюнових виробів, торгової марки «LM», «BOND», «ROTHMANS» з акцизними марками України.

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил – тютюнові вироби (вартістю 7373 грн) та транспортний засіб, вартістю 70500 тис. грн, вилучено до рішення суду.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах