27202
14:30 29.082017

На Ужгородщині п’яний водій в’їхав у паркан приватного будинку

Події 2110

19113864_1555929021155837_8247022669472944025_nЗа добу поліція виявила 6 нетверезих водіїв. Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Ужгородському, Тячівському, Перечинському, Хустському, Іршавському районах.

Двох нетверезих водіїв виявили працівники сектору реагування патрульної поліції смт.Дубове Тячівського району. Вони зупинили в селі Калини автомобіль «Volkswagen Gоlf», за кермом якого перебував житель селища Ганичі Тячівського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,77 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік не пред’явив. На нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на штрафмайданчик.

Другого нетверезого водія за кермом зупинили ввечері в селі Нересниця Тячівського району. Житель села Вільхівці керував автомобілем «ВАЗ-21099», не маючи відповідних документів і перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,59 проміле алкоголю. Машину затримали на спецмайданчик Дубівського відділення поліції.

У Хусті вночі наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Оpеl Cоmbо», який виїхав на зустрічну і ледь не скоїв ДТП. За кермом перебував п’яний житель села Горінчево. Водія доставили на медосвідчення до лікарні, де виявили 1,4 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від нього вилучили, від керування відсторонили.

У селі Сторожниця Ужгородського району сталася ДТП: автомобіль «Славута» в’їхав у паркан приватного будинку. За кермом перебував житель м.Ужгорода. Коли на місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції, то виявив, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Правопорушника доставили на медосвідчення в наркодиспансер до Ужгорода, де після висновку лікаря склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

На автодорозі Мукачево-Рогатин в Іршавському районі зранку працівники поліції зупинили автомобіль «ЗАЗ-Дейво» на львівських номерах, який порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував п’яний житель Мукачева, який відмовився від медосвідчення, про що було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

У селі Дубриничі Перечинського району ввечері наряд групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «ВАЗ-2106», на якому не було заднього бампера, не освічувався задній номерний знак, а водій невпевнено керував, створюючи аварійну ситуацію. За кермом перебував житель села Новоселиця Перечинського району, який не мав водійського посвідчення і перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього аж 3,06 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, від керування п’яного чоловіка відсторонили, машину передали його синові.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Відійшов у вічність перший декан економічного факультету УжНУ
11:39
На Закарпатті затримали таксистів-переправників
11:28
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
Всі новини