27130
14:32 28.082017

30-річний мукачівець пограбував двох жінок та обікрав торговий кіоск

Події 1766

Поліція затримала 30-річного мукачівця, який пограбував двох жінок, зірвавши з них золоті ланцюжки, а також обікрав торговий кіоск. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження, слідство триває

1

Сьогодні, близько 5-ої години ранку працівники поліції затримали чоловіка, який викрав з торгового кіоску гроші, в сумі майже 6 тисяч гривень. Як з’ясувалось, грабіжник, аби викрасти гроші, підпалив поряд з кіоском смітник. Коли продавчиня вибігла загасити вогонь, тоді мукачівець забіг до середини крамниці, викрав коробку з грошима та втік. 30-річного грабіжника було затримано та доставлено до відділу поліції.

Як розповідає слідчий, цей чоловік підозрюється у скоєнні ним ще щонайменше двох грабежів, внаслідок яких постраждали дві мукачівки. У них чоловік зірвав з шиї ланцюжки. Награбовані речі мукачівець здав до ломбарду за підробленим паспортом.

– Окрім зазначених грабежів, відносно чоловіка відкрито ще одне кримінальне провадження за фактом зберігання ним наркотичної речовини, – розповідає слідчий Мукачівського відділу поліції. – Разом з тим, за трьома фактами грабежів відкриті кримінальні провадження, в діях мукачівця вбачається склад злочину, передбачений частинами 2 та 3 статті 186 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.”

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах