27101
20:01 27.082017

Резонансна ДТП за участю сина нардепа Шуфрича

Події 2002

Стало відомо ім’я збитого сином Нестора Шуфрича пішохода. Також з’явилися подробиці ДТП і фото з місця аварії, яка сталася в центрі Києва вночі 26 серпня.

111

Як повідомляє Еспрессо.TV із посиланням на власні джерела, Шуфрич Нестер Нестерович, 1994 року народження, керуючи автомобілем Bentley АА9227РО, рухався по проїжджій частині вулиці Шота Руставелі та на нерегульованому пішохідному переході наїхав на пішохода Мельниченка. Пішохід отримав перелом правої гомілки, вивих правого плеча, струс головного мозку і закриту черепно-мозкову травму.

Bentley після ДТП доставили на штрафмайданчик. Раніше повідомлялося, що син Шуфрича на “Бентлі” збив 31-річного пішохода. Постраждалого із травмами госпіталізували. У прес-службі екс-регіонала стверджують, що автомобіль Bentley не належить Шуфричу-молодшому, а було надано автосалоном для зйомок кліпу його товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім’ям Pabl.A.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальну справу за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху”. Тест показав, що син Шуфрича на момент скоєння ДТП був тверезий. Також у Шуфрича-молодшого правоохоронці вилучили закордонний паспорт.

222 333

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах